Ta strona wykorzystuje pliki cookies i zapisuje je na Twoim urządzeniu. Pozostając na stronie akceptujesz taki stan rzeczy. akceptuję czytaj więcej

2205.20190

25

Szparagi z koperkiem

A Wy? Jak lubicie przygotowywać szparagi?:-) Tym razem ugotowałam je po prostu na parze i posypałam świeżym koperkiem;-).

  • 500 g szparagów
  • koperek
  • przyprawy: sól, pieprz

Odłam końcówki szparagów. Ułóż je na sitku. Umieść je w garnku z wodą na dnie. Zacznij gotować szparagi na parze-zajmie to ok. 30-35 minut. Na koniec przypraw solą i pieprzem oraz posyp posiekanym koperkiem.

Smacznego:-)

 

Pyszne, zielone szparagi ugotowane na parze i posypane koperkiem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wydrukwydruk bez zdjęć
dodaj komentarz
Pan/Pani:
nick:
treść

Proszę narysować poniższy kształt zaczynając od kropki, nie przerywając rysowania:

Ta przeglądarka nie obsługuje nowoczesnych technologii.

zmień rysunek
Archiwum
do góry