Ta strona wykorzystuje pliki cookies i zapisuje je na Twoim urzšdzeniu. Pozostajšc na stronie akceptujesz taki stan rzeczy. akceptuję czytaj więcej

0205.20160

15

Kanapka z pieczeniš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak, jak pisa?am wcze?niej, piecze? rzymska doskonale nadaje si? równie? na pysznš kanapk?. Dobra?am do niej moje ulubione dodatki: awokado, pomidory, sa?at? lodowš, a ca?o?? pola?am sosem miodowo-musztardowym. Pycha;-).

  • 1/2 awokado
  • dwa li?cie sa?aty lodowej
  • 1 pomidor
  • 2 grubsze plastry pieczeni
  • kie?ki lub rze?ucha

Sos:

  • 2 ?y?ki ulubionej musztardy (ja mia?am ostrš, rosyjskš)
  • 1 ?y?eczka miodu
  • 1 ?y?eczka soku z cytryny
  • 1 ?y?eczka oliwy z oliwek

+ jedna ulubiona bu?ka lub dwie grube kromki pieczywa

Pokrój pomidora w grube plastry. Najpierw posmaruj awokado dó? kanapki, na to po?ó? piecze?, a dalej sa?at? i pomidory. Sk?adniki na sos wymieszaj w misce, polej kanapk?, a na koniec dodaj kie?ki lub rze?uch?. Pyszna kanapka gotowa:-).

Smacznego!:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wydrukwydruk bez zdjęć
dodaj komentarz
Pan/Pani:
nick:
treœć

Proszę narysować poniższy kształt zaczynajšc od kropki, nie przerywajšc rysowania:

Ta przeglšdarka nie obsługuje nowoczesnych technologii.

zmień rysunek
Archiwum
do góry