Ta strona wykorzystuje pliki cookies i zapisuje je na Twoim urzšdzeniu. Pozostajšc na stronie akceptujesz taki stan rzeczy. akceptuję czytaj więcej

0412.20180

215

Kalafior z pieczarkami

Szybkie, jarskie danie na ciep?o-polecam ka?demu z Was takš wersj? kalafiora:-).

  • kalafior
  • 15 dag pieczarek
  • cebula
  • olej ro?linny
  • pietruszka: ?wie?a lub suszona
  • przyprawy: sól, pieprz

Umytego kalafiora pokrój wzd?u? na dwa, trzy grube plastry. Dodaj sól i pieprz z ka?dej strony. Posiekaj drobno cebul? i zeszklij jš na oleju. Pieczarki pokrój drobno i dodaj do cebuli. Pod koniec dodaj posiekanš pietruszk?.

Na osobnej patelni usma? kalafiora na z?oty kolor z ka?dej strony. Podawaj goršcego z pieczarkami i cebulš.

Smacznego:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wydrukwydruk bez zdjęć
dodaj komentarz
Pan/Pani:
nick:
treœć

Proszę narysować poniższy kształt zaczynajšc od kropki, nie przerywajšc rysowania:

Ta przeglšdarka nie obsługuje nowoczesnych technologii.

zmień rysunek
Archiwum
do góry