Ta strona wykorzystuje pliki cookies i zapisuje je na Twoim urzšdzeniu. Pozostajšc na stronie akceptujesz taki stan rzeczy. akceptuję czytaj więcej

1604.20140

520

Jajka faszerowane sardynkami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napisz? krótko: farsz jest pyszny, wi?c koniecznie wypróbujcie na Wielkanoc:-).

 

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • 1 ?y?ka majonezu
  • 1 ?y?eczka musztadry
  • ma?a puszka sardynek w oleju (120g)
  • 1 ?y?eczka posiekanego szczypiorku
  • oliwa z oliwek (opcjonalnie)
  • przyprawy: sól, pieprz

Jajka przekrój na pó?, wycišgnij ?ó?tka i prze?ó? je do miski. Rozgnie? je, dodaj musztard?, majonez, sardynki bez oleju oraz szczypiorek i przyprawy. Je?eli uwa?asz, ?e masa jest za sucha, to dodaj troch? oliwy z oliwek. Prze?ó? farsz do jajek i podawaj.

 

Smacznego:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wydrukwydruk bez zdjęć
dodaj komentarz
Pan/Pani:
nick:
treœć

Proszę narysować poniższy kształt zaczynajšc od kropki, nie przerywajšc rysowania:

Ta przeglšdarka nie obsługuje nowoczesnych technologii.

zmień rysunek
Archiwum
do góry