Ta strona wykorzystuje pliki cookies i zapisuje je na Twoim urzšdzeniu. Pozostajšc na stronie akceptujesz taki stan rzeczy. akceptuję czytaj więcej

3103.20140

25

Fettuccine al burro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makaron, mas?o i parmezan, czyli fettucine al  Burro, znane te? pod nazwš tagiatelle à la Alfredo, od imienia ich twórcy Alfreda di Lelio. Proste i pyszne po?šczenie sk?adników. Na tej w?a?nie prostocie, a jednocze?nie z?o?ono?ci smaku opiera si? wspania?a kuchnia w?oska. Lubicie jš? Ja uwielbiam:-).

 

 

Przygotuj garnek, po?šcz w nim makaron z mas?em i ?y?kš parmezanu, wymieszaj dok?adnie, podgrzej i przypraw do smaku. Wyk?adaj od razu na talerze, na koniec posyp bazyliš i pozosta?š cz??ciš parmezanu.

Buon appetito!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wydrukwydruk bez zdjęć
dodaj komentarz
Pan/Pani:
nick:
treœć

Proszę narysować poniższy kształt zaczynajšc od kropki, nie przerywajšc rysowania:

Ta przeglšdarka nie obsługuje nowoczesnych technologii.

zmień rysunek
Archiwum
do góry