Ta strona wykorzystuje pliki cookies i zapisuje je na Twoim urz鉅zeniu. Pozostaj鉍 na stronie akceptujesz taki stan rzeczy. akceptuj czytaj wi璚ej

1304.20190

215

S這ny karmel

Lubicie s這ny karmel? Ja wprost uwielbiam! I naprawd mam do niego tak s豉bo, 瞠 mog tak kr嘀y i kr嘀y i podjada i podjada:-). 

 

  • 50 g cukru
  • 1/3 造瞠czki soli
  • 造磬a mas豉
  • 100 ml mietany kremówki

Rozpu cukier na patelni. Gdy zacznie br頊owie, dodaj sól, a tak瞠 mietan. Ca造 czas mieszaj i trzymaj na ma造m ogniu, a uzyskasz g豉dki sos. Na koniec dodaj mas這, wymieszaj. S這ny karmel mo瞠sz przela do s這iczka.

Mo積a go póniej przechowywa w lodówce. Wtedy zrobi si bardziej g瘰ty.

 

Smacznego:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wydrukwydruk bez zdj耩
dodaj komentarz
Pan/Pani:
nick:
tre

Prosz narysowa poni窺zy kszta速 zaczynaj鉍 od kropki, nie przerywaj鉍 rysowania:

Ta przegl鉅arka nie obs逝guje nowoczesnych technologii.

zmie rysunek
Archiwum
do g鏎y
grupa MTMdesign: