Ta strona wykorzystuje pliki cookies i zapisuje je na Twoim urządzeniu. Pozostając na stronie akceptujesz taki stan rzeczy. akceptuję czytaj więcej

0412.20180

215

Kalafior z pieczarkami

Szybkie, jarskie danie na ciepło-polecam każdemu z Was taką wersję kalafiora:-).

  • kalafior
  • 15 dag pieczarek
  • cebula
  • olej roślinny
  • pietruszka: świeża lub suszona
  • przyprawy: sól, pieprz

Umytego kalafiora pokrój wzdłuż na dwa, trzy grube plastry. Dodaj sól i pieprz z każdej strony. Posiekaj drobno cebulę i zeszklij ją na oleju. Pieczarki pokrój drobno i dodaj do cebuli. Pod koniec dodaj posiekaną pietruszkę.

Na osobnej patelni usmaż kalafiora na złoty kolor z każdej strony. Podawaj gorącego z pieczarkami i cebulą.

Smacznego:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wydrukwydruk bez zdjęć
dodaj komentarz
Pan/Pani:
nick:
treść

Proszę narysować poniższy kształt zaczynając od kropki, nie przerywając rysowania:

Ta przeglądarka nie obsługuje nowoczesnych technologii.

zmień rysunek
Archiwum
do góry
grupa MTMdesign: