Ta strona wykorzystuje pliki cookies i zapisuje je na Twoim urządzeniu. Pozostając na stronie akceptujesz taki stan rzeczy. akceptuję czytaj więcej

3103.20140

25

Fettuccine al burro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makaron, masło i parmezan, czyli fettucine al  Burro, znane też pod nazwą tagiatelle à la Alfredo, od imienia ich twórcy Alfreda di Lelio. Proste i pyszne połączenie składników. Na tej właśnie prostocie, a jednocześnie złożoności smaku opiera się wspaniała kuchnia włoska. Lubicie ją? Ja uwielbiam:-).

 

 

Przygotuj garnek, połącz w nim makaron z masłem i łyżką parmezanu, wymieszaj dokładnie, podgrzej i przypraw do smaku. Wykładaj od razu na talerze, na koniec posyp bazylią i pozostałą częścią parmezanu.

Buon appetito!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wydrukwydruk bez zdjęć
dodaj komentarz
Pan/Pani:
nick:
treść

Proszę narysować poniższy kształt zaczynając od kropki, nie przerywając rysowania:

Ta przeglądarka nie obsługuje nowoczesnych technologii.

zmień rysunek
Archiwum
do góry
grupa MTMdesign: